Terms and conditions

I dette dokumentet finner du vilkår, kjøpsbetingelser og personvernerklæring for Liv til Ord og alle tilhørende tjenester og nettsider.

1.Vilkår og kjøpsbetingelser.

Vilkår og kjøpsbetingelser for nettkurs og andre produkter fra Liv til Ord

Innledning.

Dette kjøpet er regulert av de nedenstående salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og e-handelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på www.lovdata.no. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen.

Kjøps og bruksavtalen.

Avtalen består av salgsbetingelsene gitt her, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår så fremt det ikke strider mot lovgivningen. Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere – se www.lovdata.no. 

Angrefrist.

Jeg ønsker at du skal være 100% fornøyd og følger selvsagt angrefristloven, som du kan lese mer om på lovdata.no. Du har 14 dagers angrerett på kjøpet uansett grunn. De 2 ukene (14 dagene) teller fra dagen kjøpet ble gjennomført. Om du benytter deg av angrefristen, så har du pengene tilbake innen ca.1 uke fra datoen du gav beskjed skriftlig på e-post til post@livtilord.com.Tilgang til kurset fjernes fra samme dag som skriftlig angrerett via epost benyttes.

Betaling.

Det aksepteres alle vanlige kreditt og debit kort gjennom vår Simplero plattform. Simplero bruker Stripe som betalingsløsning. Du vil etter gjennomført betaling og påmelding motta en kvittering som følger formkravene til salgsbilag. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) systemer.

Opphavsrett og Copyright.

Opphavsrett til innhold tilhører Liv til Ord og alle rettigheter er beskyttet. Det er forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre til eget formål det materiale som finnes i bøker, nettkurs og inni kursportalene. 

Betingelser og tilgang ved kjøp av nettkurs.

Ved kjøp av nettkurs har du tilgang til kursportalen så lenge du måtte ønske det. Det vil si så lenge Liv til Ord er operativt og gjennomfører dette kurset, så har du tilgang. Vi garanterer at nettkursene er åpne og tilgjengelige i minimum ett år fra kjøpsdato. Du har mulighet til å starte kurset på nytt så mange ganger du vil så lenge kurset eksisterer på nett. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder er ikke tillat.

Liv til Ord sine nettkurs er personlige nettkurs som du mottar brukernavn og passord til ved betaling. Kurset gjelder kun en deltaker og det forutsettes at brukertilgang på kursportal ikke deles med andre. Denne avtalen kan heller ikke overdras til en annen part. Unntaket er serien Skapt for en hensikt som kan brukes til bibelgrupper eller i samtalegrupper. Passord og brukernavn skal heller ikke her deles ut til alle deltakerne, men av den som har betalt for kurset og leder samtalene. Kjøpssummen kan deles på antall deltakere.

Anonymitet.

I utgangspunktet benytter ikke Liv til Ord seg av chatteforum inne i kursportalene, men dersom det skulle skje ved fremtidige kurs så er det selvsagt 100% taushetsbelagt. Det er også taushetsbelagt rundt hvem som tar kursene hos Liv til ord. Gjensidig avtale om taushetsplikt er en selvfølge og brudd på dette kan føre til utestengelse fra kursene. 

Garanti.

Garanti som gis av Liv til Ord gir kjøperen rettigheter i tillegg til de kjøperen allerede har etter gjeldene lovgivning. En garanti innebærer dermed ingen begrensninger i kjøperens rett til reklamasjon for eksempel.

Kontakt.

Ta gjerne kontakt med Liv til Ord v/Tone Dalhaug dersom du lurer på noe! 

E-post: post@livtilord.com

Adresse: Liv til Ord v/Tone Dalhaug, Tulipanveien 16, 3228 - Sandefjord.

Kjøpsbetingelser vil reguleres og tolkes i samsvar med gjeldende Norske Lover. 

2. Personvern.

Introduksjon.

Liv til Ord (org nr 994818309) har fokus på å behandle dine personopplysninger på en trygg måte i forbindelse med at du besøker og benytter Liv til Ord sine nettsider. Det innbefatter Simplero plattformen www.simplero.com med nettkurs og nettbutikk, wwww.vaagmagasin.com og www.livtilord.com 

Denne personvernerklæringen («Personvernerklæring») inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettsidene våre og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Personvernerklæringen er underlagt norsk lov og vil kunne bli oppdatert fra tid til annen. Dersom dette krever nytt samtykke fra deg vil du bli informert.

Samtykke.

Etter de nye GDPR reglene  som trådde i kraft sommeren 2018 ble det mye strengere med å få en godkjenning for å få liv å sende ut tilbud og markedsføring via epost, samt å samle inn slike opplysninger. Liv til Ord følger disse nye reglene ved at der gjennom vår nettkursplattform Simplero må gis et spesifikt samtykke til dette ved å huke av for dette valget ved registrering. Det er viktig å påpeke at dersom vi ikke mottar navn og epost eller dette samtykke kan vi heller ikke tilby tjenestene våre.

Ved å bruke tjenester på våre nettsider, bekrefter du at du har lest og forstår og samtykker til innholdet i denne Personvernerklæringen og godkjenner vår behandling av dine personopplysninger. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved enkelt å avmelde deg fra epostlisten, eller ved å sende en epost til kontaktinfo som du finner nederst i dette dokumentet.

Behandlingsansvarlig.

Liv til Ord er ansvarlig for at vi til enhver tid behandler personopplysninger etter den til enhver tid gjeldende personopplysningslovgivning. I hovedsak skjer dette ved at vi kun benytter oss av samarbeidspartnere og tekniske løsninger som forholder seg til disse reglene. 

Informasjonskapsler.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies), slik svært mange nettsider gjør i dag. Ved førstegangs besøk på Liv til Ord sine websider får du opp en boks hvor du kan velge å godta eller avslå bruken av dette. En cookie er en fil som lagres i din nettleser, og som gjør at nettsiden kjenner igjen nettleseren fra gang til gang. Både nettstedet og deres samarbeidspartnere kan benytte cookies.

Formålet med cookies er blant annet å:

  • Registrere og beregne trafikk og bruksmønstre på nettstedet (statistikk).
  • Gjøre det mulig for nettstedet å kjenne igjen faste besøkende fra gang til gang.
  • Tilpasse innhold og funksjonalitet på nettstedet.
  • Segmentere og målrette markedsføring, slik at annonsene er tilpasset den målgruppen som brukeren tilhører og irrelevant markedsføring kan reduseres.
  • Utvikle og forbedre nettstedet.

En cookie inneholder ingen personlig informasjon, og kan ikke benyttes til å identifisere brukeren. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren din. Du kan også slette eksisterende cookies. Dersom du velger å slette eller ikke akseptere cookies kan du oppleve redusert funksjonalitet på enkelte nettsteder.

Hva er personopplysninger?

Med personopplysninger menes for eksempel informasjon som kan knyttes til en fysisk person, eksempelvis opplysninger om navn, bosted, telefonnummer IP adresse og e-postadresse. Med behandling siktes det til enhver bruk av disse opplysningene.

Personopplysninger som er relevante for Liv til Ord.

Ved å benytte deg av våre tjenester på våre nettsider, vil vi kunne behandle dine personopplysninger, inkludert, men ikke begrenset til:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Brukernavn
  • Passord
  • IP-adresser
  • Nettleserinnstillinger
  • Kommentarer og aktivitetslogg.
  • Betalingshistorikk, inkludert dato og klokkeslett, beløp belastet, debet- kredittkortinformasjon og andre relaterte transaksjonsdetaljer.
  • Informasjon om din bruk av våre nettsider, eksempelvis din søkehistorikk.

For Liv til Ord er det primært navn og epost, samt betalingsopplysninger ved kjøp av produkter, som samles inn. Dette gjøres for eksempel ved at du kjøper et produkt via våre nettsider, eller laster ned et gratis produkt ved å legge igjen navn og epost og følger vårt nyhetsbrev.

Formålet med informasjonen som innhentes.

Alle slike opplysninger behandles som sagt etter gjeldende regler via trygge datasystemer og nettplattformer. Hensikten med informasjon er å kunne gi deg det produktet du etterspør, som for eksempel:

  • Gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • Håndtere kundeservice
  • Tilby deg gratis tips og e-bøker.
  • Sende ut relevant informasjon

Vi vil ikke benytte personopplysningene til annet formål enn det angitte.

Sikkerhet og lagring av informasjon.

Informasjon innhentet gjennom Optin/skjema på våre nettsider lagres hos Simplero, som er en profesjonell nettkurs portal med base i Europa. Opplysninger lagres bak sikrede nettverk og er kun tilgjengelig for et begrenset antall personer som har spesielle rettigheter til slike systemer, og som er pålagt å behandle personopplysningene konfidensielt. I tillegg er all debet- og kredittkortinformasjon du oppgir kryptert via SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Informasjonen lagres inntil du selv ber om at de slettes.

Utlevering av informasjon til tredjepart.

Personvernopplysninger vil ikke utleveres til tredjepart unntatt der det er nødvendig for å gjennomføre en betaling, som feks. Stripe eller Paypal. Dersom Liv til Ord skulle samarbeide med andre medieinstitusjoner vil personvernopplysningene bli behandlet etter de samme og til enhver tid gjeldende regler. Eventuelle nye eiere, eller samarbeidspartnere vil påta seg de samme rettigheter og forpliktelser vedrørende dine personopplysninger som allerede beskrevet.

Tredjepartslinker.

Pr. i dag annonserer eller tilbyr ikke Liv til Ord tjenester fra andre firma. Dersom det skulle bli aktuelt vil dette være tilbud som du frivillig velger å ta imot. Andre firma kan ha andre retningslinjer for personvern. Vi oppfordrer deg til å lese deres personvernregler før eventuelt kjøp eller innmelding til andres nyhetsbrev. Liv til Ord har ikke noe ansvar for innholdet eller personvernreglene til disse firmaene sine nettsider. Vi vil uansett kun samarbeide med seriøse leverandører av kvalitetsprodukter, så godt som det lar seg gjøre.

Kontaktinformasjon.

Dersom du vil kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, eller dersom du har spørsmål eller forespørsler om denne personvernerklæringen så kan du kontakte Liv til Ord på:

E-post: post@livtilord.com

Adresse: Liv til Ord v/ Tone Dalhaug, Tulipanveien 16, 3228 -  Sandefjord - Norway.